Cresc, ghemotocesc!

Cresc, ghemotocesc!
La povești de ghemotoci - Despre Zâna Măseluță!

Dragii noștri,

Pentru că ne-a plăcut tare mult atmosfera de la Ghemotoceala cu tâlc, ne-am gândit să organizăm lunar întâlniri informale cu voi - burtici, mămici și tătici, în care să stăm la povești pe diverse teme alături de câte un specialist, pe care să-l descoasem bine de tot timp de o oră. Și ghemotocii specialiști vor fi prezenți cu poveștile în tolbă și incursiuni psihologice pe temele propuse. Locul ales este unul prielnic povestirilor, dar și povețelor - in grădină la Crayon Club, unde nu ezitați să veniți și cu ghemotocii cei mici.

Astfel, în fiecare ultimă joi din lună vă așteptăm să ne cunoaștem și să ne povestiți despre ghemotoci, să țesem noi și noi povești.

Prima întâlnire este joi, 30 mai 2013, orele 10.30-11.30!

Tema primei noastre întîlniri este Zâna Măseluță, pe care o vom aborda cu Mirela Istrati, medic dentist cu experiență în acest tărâm de basm. Cu alte cuvinte vom afla mai multe despre primii dințișori, igienă dentară, alinarea durerilor micuților și nu în ultimul rând cum să creștem interesul ghemotocilor pentru sănătatea dințișorilor.

Participarea este GRATUITĂ pe bază de înscriere la adresa de mail: euparinteghemotoc@gmail.com!

Locație: Crayon Club, Intr. Mielor, nr. 17-21, sector 2. Aveți și o hartă mai jos pentru orientare!

Haideți să o cunoaștem mai bine pe Zâna Măseluță!









0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Parteneri Media


GoKID – Activitati si evenimente pentru copii

Totul despre mame



BucurieVerde.ro

1