Cresc, ghemotocesc!

Cresc, ghemotocesc!

Ghemotoc monden

Stim cat de dificil este sa gasesti activitati pentru ghemotocii cei mai mici (1 luna -2 ani), asa ca ne-am gandit sa postam aici evenimentele, atelierele si locurile unde puteti sa mergeti impreuna!

Asteptam cu drag si propunerile voastre!


Experienta ZIZI
de la 1 luna
Experienţa Zizi s-a născut, în primul rând, din necesitate: am dorit să le ofer copiilor mei, experienţe inedite, potrivite vârstei, care să folosească materiale naturale şi, uneori, neconvenţionale. Experienţe senzoriale, creative, pornind de la lucrurile simple care ne înconjoară.  (Oana Radu). Cu alte cuvinte daca ai un bebelus cu varsta pana in 2 ani si jumatate poti sa participi la diferite ateliere de stimulare senzoriala, modelaj in coca, chiar si dans. In plus Zizi iti ofera si oportunitatea ca primele zile de nastere 1 si 2 ani sa fie altfel, focusate pe cel mic si pe nevoile de dezvoltare ale acestuia.

Crayon Club

de la 1 luna

De data aceasta o cafenea de vis speciala pentru parinti si copii. Multe spatii de joaca, multe jucarii si tot felul de programe pentru copii. Partea cea mai frumoasa este ca ne putem relaxa si noi ca parinti la un suc, in timp ce copiii descopera tot felul de minunatii. Tot aici gasiti si trupa de teatru Tapusele care au piese speciale pentru cei mai mici ghemotoci incepand cu frumoasa varsta de 1 an!

Learn with music
de la 3 luni

 Un program foarte drag noua, care are drept scop invatarea limbii engleze prin muzica, joc si miscare. Cum se desfasoara: o data pe saptamana timp de 45 de minute, in grup, multe instrumente muzicale, multa miscare si coordonare pe muzica. Prima sedinta este gratuita sa vedeti daca vi se potriveste, caci de placut nu se pune problema. Puteti plati abonament de patru sedinte, iar la fiecare innoire se schimba programul de muzica si primiti un cd pentru a exersa si acasa.


Ateliere de stimulare senzoriala si dezvoltare emotionala pentru bebelusi 
de la 1 luna
Cu totii ne dorim ca bebelusul nostru sa fie cat mai ager,  istet, stabil emotional si sa exploreze cu entuziasm mediul, mai ales ca in aceasta perioada este ca un burete, absoarbe tot si nu trebuie lasata sa treaca aceasta oportunitate de stimulare.  Astfel au aparut si atelierele de stimulare senzoriala pentru bebelusii cu varsta pana intr-un an! Un astfel de atelier gasiti si la Motherhood, care vine in doua module pe grupe de varsta: 1-5 luni si 6-12 luni. Ce se intampla la un astfel de atelier? Un grup de parinti cu bebelusi invata jucandu-se diferite tehnici de stimulare senzoriala si afla informatii utile despre diferitele crize ale dezvoltarii si tehnici de a le gestiona!

Ateliere de gimnastica si masajul bebelusului
de la 1 luna
Este foarte bine cunoscut cat de importanta este gimnastica pentru dezvoltarea motrica a bebelusilor, iar masajul pentru stabilirea unei relatii apropiate si chiar a atasamentului. Centrul Motherhood va propune doua ateliere facilitate de kinetoterapeuti specializati: unul de masaj, in care tu ca parinte inveti principalele tehnici de masaj si bebe beneficiaza direct de ele, si altul de gimnastica: Baby Gym, in care de la doua luni, bebe isi incepe antrenamentul alaturi de alti bebelusi! Practic: primesti informatii pretioase despre dezvoltarea bebelusului, socializezi cu alte mamici, tatici si bebe se distreaza la randul lui alaturi de alti copii!

Inot

de la 1 luna 

Inca dupa primele zile dupa nastere, nou-nascutul poate beneficia de efectele uimitoare ale inotului pentru dezvoltarea fizica, dar si psihica. Astfel, exista diferite cluburi/ centre care ofera educatie acvatica  pentru bebelusi incepand de la 0 luni. Apa din piscina este special tratata sa nu afecteze in nici un fel ghemotocul. Puteti opta pentru programe de grup, dar si individuale. Costurile nu sunt de neglijat, dar vestea buna este ca incepand cu implinirea primei luni de viata, exista pe piata colace de gat speciale pentru bebe, putand astfel sa-i distrati pe cei mici in propria cada.


Teatrul Ion Creanga

de la 1 an

In fiecare miercuri, Teatrul Ion Creanga prezinta la Sala Rapsodia diferite piese de teatru pentru copiii intre 1 si 3 ani! Copiii si parintii stau pe scena, iar la sfarsitul fiecarei piese exista un moment de joaca/ socializare, in care ghemotocii pot intra in contact cu recuzita spectacolului. Este bine de stiut ca biletele se vand ca painea calda, deci este nevoie de promptitudine maxima in achizitionarea acestora - cam in prima ora de cand s-au pus in vanzare.


Mai multe detalii despre program si piese: www.teatrulioncreanga.ro


*****************************************************


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Parteneri Media


GoKID – Activitati si evenimente pentru copii

Totul despre mameBucurieVerde.ro