Cresc, ghemotocesc!

Cresc, ghemotocesc!

Săptămâna Internațională a Alăptării

Sprijinirea Alăptării: Aproape de Mame
7 august 2013 ‐ ora 18:00


În perioada 1­‐7 august se sărbătorește la nivel mondial Săptămâna Internațională a Alăptării, tema anului 2013 fiind “Sprijinirea Alăptării: Aproape de Mame”. 

Alimentația bebelușilor este una dintre cele mai importante decizii luate de părinți pentru copiii lor. 
Din păcate, studiile arată că în România, rata alăptării exclusive este de doar 12.6%, plasând țara noastră pe ultimul loc la nivel european. În strânsă legătură cu aceste date, România este pe primul loc, nedorit, în ceea ce privește rata mortalității infantile.

În ciuda faptului că majoritatea mamelor își doresc și inițiază alăptarea imediat după naștere, se confruntă cu multe piedici. Ele pot veni din partea personalului medical, al familiei sau al societății, influențând major drumul către reușita alăptării.

Vă invităm să ne fiți alături în procesul de conștientizare și asumare a responsabilității rolului pe care fiecare dintre noi îl are în sprijinirea alăptării și a sănătății copiilor noștri. 

Evenimentul va avea loc pe data de 7 august 2013, începând cu ora 18:00 în cadrul Amfiteatrului Mare al Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii „Grigore Alexandrescu” (Bd. Iancu de Hunedoara, nr. 30-­‐32, sector 1, București).

Vom avea alături de noi specialişti în alăptare, medici, psihologi, artişti, mame cu experienţe deosebite şi nu numai.

Vă aşteptăm cu multe surprize şi premii!

ORGANIZATORI:
Drd. Mihaela Niţă, medic pediatru SCUC "Grigore Alexandrescu", IBCLC, membru ILCA
Eugenia Dobrescu, Managing Mother Mamagazin.ro și Diversificare.ro

SPONSORI:
Aqua Carpatica (http://www.aquacarpatica.com/)
Custom Paper Design (http://www.custompaperdesign.ro/)
Medicover Hospital (http://www.medicover.ro/)

PARTENERI MEDIA:
OMedia (http://omedia.ro/)

PARTENERI:
Asociația Franco-­Română “BébéBienvenu”; Asociația ProMAMA – Institut și Centru de Alăptare; Bebelu.ro; Clinica de 07ALAPTARE; Ea și Ea Blog; Eu, părinte ghemotoc; GoKID!; Ilio.ro; Mami; Mămica activă Blog; Mămica de azi; Maya.Store.ro; Perne de alăptat; SfatulMamicilor.ro; Urbankid.ro; www.melc-­codobelc.ro.0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Parteneri Media


GoKID – Activitati si evenimente pentru copii

Totul despre mameBucurieVerde.ro

1