Cresc, ghemotocesc!

Cresc, ghemotocesc!

La povesti de ghemotoci: Purtatul bebelusilor

Iaca prima luna de toamna este pe sfarsite, ceea ce inseamna ca a venit momentul pentru o noua intalnire "La povesti de ghemotoci"! Pentru septembrie v-am pregatit o tema extrem de importanta si interesanta, spunem noi: Purtatul bebelusilor!





Va asteptam sa povestim despre beneficiile purtatului, atat la nivel emotional, cat si la nivel practic, sa facem schimb de impresii despre sistemele de purtare, si nu in ultimul rand, sa le incercam.

Alaturi de noi vor fi Zsolti si Cristina Vancsa, fondatorii www.pufushop.ro , care ne vor vorbi despre sistemele de purtare si chiar ni le vor pune la dispozitie, pentru a le testa in cadrul evenimentului.

Si, pentru ca parintii bebelusilor purtati, au mai des ambele maini libere, va invitam sa rasfoiti si cateva carticele potrivite pentru ghemotocii mici si asezati confortabil, aduse de prietenii de la http://www.bebelibrarie.ro.

Asadar, dragi ghemotoci, fie ca sunteti inca in burtica, mai mici sau mai mari, lasati-va purtati alaturi de noi pe 26 septembrie, ora 18.30 la Crayon Club (Intr. Mieilor nr. 17-21).

Intrarea este libera, dar va rugam sa ne trimiteti un mail de inscriere pe adresa: euparinteghemotoc@gmail.com!

1 comentarii:

Om Bun spunea...

Buna

Actiunea este organizata de tine? Daca da te invitam sa ti-o prezinti printr-un articol unicat si la noi pe www.blog.mamicamea.ro.
Te rog sa ma contactezi pentru o potentiala colaborare

Trimiteți un comentariu

Parteneri Media


GoKID – Activitati si evenimente pentru copii

Totul despre mame



BucurieVerde.ro

1