Cresc, ghemotocesc!

Cresc, ghemotocesc!

La povesti de ghemotoci: Despre hrisoavele si catastifele bebelusilor

Desi ultima joi din octombrie coincide anul acesta cu sarbatoarea Halloweenului, noi am decis sa va invitam in aceasta zi intr-o altfel de lume a fanteziei si a creativitatii: Lumea Cartilor!

Va asteptam cu mic, cu mare, sa patrundem intr-o lume de poveste, plina de imagini colorate si personaje fantastice. Vom descoperi magia cartilor chiar si pentru cei mai mici cititori, iar aici vorbim de texturi, de culori aprinse si forme nastrusnice. 


Dincolo de aceasta lume fantastica vom vorbi insa despre lucruri concrete si utile, cum ar fi: cand incepem sa ii citim bebelusului?, ce carti sunt potrivite pentru ghemotocii cei mici?, ce trebuie sa stim atunci cand alegem o carte?

Intrebarilor noastre va raspunde luna aceasta Dana Ivan Paunescu, o mamica dedicata si pasionata de carti si citit, fondatoarea www.bebelibrarie.ro.

Vom povesti, de asemenea, despre beneficiile cititului la nivel emotional, cum ne ajuta cartile sa invatam si sa descoperim emotii sau cum aceasta activitate poate consolida si imbogati relatia parinte-ghemotoc.

Va asteptam negresit la cea de-a sasea editie La povesti de ghemotoci,  pe  31 octombrie, ora 18.30 la Crayon Club (Intr. Mieilor nr. 17-21).

Intrarea este libera, dar va rugam sa ne trimiteti un mail de inscriere pe adresa: euparinteghemotoc@gmail.com!

S-am incalecat pe-o sa,
Si v-am spus povestea asa!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Parteneri Media


GoKID – Activitati si evenimente pentru copii

Totul despre mameBucurieVerde.ro

1