Cresc, ghemotocesc!

Cresc, ghemotocesc!

Surprize, surprize...


Iata ca au trecut mai bine de sase luni de cand ghemotocii au anuntat ca vor prieteni.  Acum a venit momentul sa va anuntam cu bucurie ca ne-am inmultit si am crescut frumos impreuna: am trait emotiile sarcinii si  bucuria primei intalniri cu ghemotoci pe care ii stiam inca din burtica, ne-am jucat si am explorat lumea alaturi de ghemotocii cei mai mici, ne-am miscat in pasi de dans si am trait bucuria intalnirii alaturi de ghemotocii mai maricei, am descoperit culori si forme si am pornit impreuna spre lumea cuvintelor. Nu in ultimul rand am legat prietenii, am facut schimb de experienta cu ghemotocii cei mari si am invatat unii de la altii, pentru a fi mai buni si mai prezenti in viata noastra si a copiilor nostri.
Si, pentru ca noi credem in relatii si in puterea de a creste impreuna, vrem sa va multumim ca  ne-ati fost alaturi in tot acest timp! Astfel, incepand din luna octombrie, lansam clubul  “Fan de ghemotoc”.
Daca ai participat la minim doua dintre programele noastre  pe baza de abonament, atunci ai intrat in club si esti fan de ghemotoc. O data ce ai primit aceasta titulatura urmeaza si surprizele! Una dintre ele reprezinta o reducere de 10% la urmatorul program, pe baza de abonament, achizitionat!
Mai avem si altele, dar nu vi le spunem deocamdata, ci va invitam sa le descoperiti pe parcurs, asa cum si ghemotocii nostri descopera lumea, si sa va bucurati de fiecare surpriza in parte! Tot ce aveti de facut este ca de acum inainte sa urmariti, la toate evenimentele, atelierele noastre insemnul  *pentru fan de ghemotoc !
Va asteptam cu drag sa ne strangem cat mai multi fani de ghemotoc!


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Parteneri Media


GoKID – Activitati si evenimente pentru copii

Totul despre mame



BucurieVerde.ro

1