Cresc, ghemotocesc!

Cresc, ghemotocesc!

La povesti de ghemotoci: Zana Montessori


Dragii nostri,

Observam in ultima vreme cum oferta educationala prescolara devine din ce in ce mai bogata si mai variata. Ca parinti, stim ca a face o alegere, intr-o directie sau alta,  este un proces dificil si deseori de lunga durata. Cele mai frecvente intrebari cu care ne confruntam  sunt: care este cea mai buna metoda pentru copilul meu? Oare i se va potrivi? Ce si cum va invata in metoda respectiva? Cum se va adapta atunci cand va iesi din sistem?

Pentru ca metoda Montessori este una dintre cele mai importante si populare metode educationale, iar informatia este cea care ne poate usura aceasta decizie, invitatul nostru special din aceasta luna este Erika Turcu,  director pedagogic al Gradinitei Montessano.


Vom povesti, in cadrul intalnirii, despre principiile  si beneficiile  educatiei de tip Montessori, despre cum se dezvolta ghemotocii prin aceasta metoda, de la ce varsta este recomandata, dar si despre adaptarea postmontessori.

Daca vreti sa aflati mai multe informatii, daca aveti intrebari specifice sau nelamuriri legate de aceasta metoda, noi va asteptam la cea de-a zecea editie “La povesti de ghemotoci: Zana Montessori”.

Ca in fiecare luna, intalnirea va avea loc, joi, 27 februarie, ora 18.30 la Crayon Club (Intr. Mieilor nr. 17-21).

Nu am uitat nici ca se apropie prima zi de primavara, asa ca v-am pregatit si cateva surprize!

Intrarea este libera, dar va rugam sa ne trimiteti un mail de inscriere pe adresa:
euparinteghemotoc@gmail.com!


Va asteptam impreuna cu ghemotocii mici! 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Parteneri Media


GoKID – Activitati si evenimente pentru copii

Totul despre mameBucurieVerde.ro

1