Cresc, ghemotocesc!

Cresc, ghemotocesc!

Diversificarea, o joaca pentru mame si copii

Provocare, informatii, scheme, emotii, enervare, entuziasm, agitatie, creativitate ... un rezumat scurt a ceea ce inseamna inceputurile diversificarii. Provocarea este si inainte:  in cautarea filozofiei, schemei perfecte, retete, carti, site-uri adica documentare, si dupa ce ai inceput in a vedea ce experienta au altii, cum au gestionat situatiile de refuz, ce trebuie schimbat la ceea ce ai inceput deja - adica perfectionare. Undeva acolo in noi apare stresul si pierdem astfel partea jucausa si frumoasa pe care o antreneaza aceasta etapa a dezvoltarii.

 Noi ne-am mai relaxat un pic asa cand am gasit site-ul diversificare.ro, care prin articolele si retetele simple, la obiect ne-a linistit si a devenit o resursa aproape nelimitata de idei chiar si acum :)! De aceea cu mare entuziasm am primit vestea ca JOI, 15 mai 2014, la Bursuceii Veseli are loc lansarea cartii: Diversificarea, o joaca pentru mame si copii scrisa de buna noastra prietena Eugenia Dobrescu, fondatoarea site-ului diversificare.ro. 



Speram sa ne vedem acolo cu cat mai multi dintre voi :)! Toate detaliile le gasiti aici: https://www.facebook.com/Diversificare

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Parteneri Media


GoKID – Activitati si evenimente pentru copii

Totul despre mame



BucurieVerde.ro

1