Cresc, ghemotocesc!

Cresc, ghemotocesc!

La povesti de ghemotoci: Despre mamici tonice

A inceput vara in mod oficial, iar noi va invitam luna aceasta la cea de-a XIII- a editie “La povesti de ghemotoci”, cu o tema ce poate avea legatura si cu anotimpul in care ne aflam, dar care este cu siguranta de interes pentru noi indiferent de momentul anului, pentru ca vom vorbi Despre mamici tonice!

Asadar, fie ca suntem burtici si ne intrebam cum am putea sa ne mentinem in forma pe perioada sarcinii, fie ca suntem prospete mamici si dorim sa ne recapatam tonusul muscular si silueta de dinainte de nastere, noi va asteptam alaturi de noi pentru a gasi raspunsuri si solutii avizate!





Invitatul nostru de aceasta data este Romeo Fodulu- www.getinshape.ro, trainer certificat in fitness si nutritie, cu o experienta de peste 20 de ani in acest domeniu si de peste 3 ani in lucrul cu burticile si mamicile.

Astfel, timp de o ora, vom primi informatii despre cum sa ne pastram tonusul in sarcina si dupa nastere, despre regulile pe care trebuie sa le respectam in ceea ce priveste alimentatia, dar si despre exercitiile fizice potrivite in toata aceasta perioada. Mai mult decat atat, impreuna cu invitatul nostru, trainerul Romeo Fodulu, vom avea ocazia sa si experimentam cateva exercitii in ultima parte a intalnirii.

Asadar, va asteptam intr-o tinuta lejera, impreuna cu ghemotocii cei mici, pentru ca exercitiile propuse nu presupun excluderea bebelusilor, ci tocmai sa va insoteasca pe durata antrenamentului!

Ne vedem joi, pe  26 iunie, la ora 18.30, la Crayon Club (Intr. Mieilor nr. 17-21).

Participarea este gratuita, insa este necesara o CONSUMATIE MINIMA de 5 lei, in cadrul evenimentului!

Pentru inscriere, va rugam sa ne trimiteti un e-mail pe adresa: euparinteghemotoc@gmail.com !

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Parteneri Media


GoKID – Activitati si evenimente pentru copii

Totul despre mame



BucurieVerde.ro

1