Cresc, ghemotocesc!

Cresc, ghemotocesc!

La povesti de ghemotoci: Carticele in vacante vesele


Vineeeeee vacantaaaaaa!!!!

Insa, nu puteam lasa luna iulie sa treaca fara o ultima intalnire “La povesti de ghemotoci” , cea cu numarul 14! Tema este bineinteles una de sezon: “Carticele in vacante vesele” .

Asadar, fie ca va pregatiti pentru prima vacanta impreuna cu ghemotocul vostru, sau sunteti déjà la a doua sau a treia experienta, dar, cum ghemotocul a crescut sigur au crescut si provocarile, probabil va intrebati cum veti face fata calatoriei pana la destinatie sau sejurului pregatit cu atata nerabdare?



Pentru a ne raspunde framantarilor de mai sus, invitata noastra speciala din aceasta luna este Ana Maria Sterian fondatoarea editurii MacMac si a site-ului www.macmackids.ro, care a pregatit povesti si povete pentru noi,  proaspetii parinti, despre cum ne ajuta carticelele si audiobook-urile sa avem o vacanta relaxata alaturi de ghemotocii cei mici , dar si alte idei practice pentru cea mai asteptata perioada din an.

Daca vreti sa aflati cum putem evita ca drumul sa semene cu o cursa deturnata sau cum sa asiguram distractie maxima pentru pitici, atunci va asteptam sa ghemotocim ca-ntre prieteni!

Si da, stim ca poate fi o provocare sa tii un copil linistit intr-o calatorie, fie ea mai scurta sau mai lunga!

Ne vedem pe 31 iulie, la ora 18.30, la Crayon Club (Intr. Mieilor nr. 17-21).

Participarea este gratuita, insa este necesara o CONSUMATIE MINIMA de 5 lei, in cadrul evenimentului!
Pentru inscriere, va rugam sa ne trimiteti un e-mail pe adresa: euparinteghemotoc@gmail.com !


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Parteneri Media


GoKID – Activitati si evenimente pentru copii

Totul despre mame



BucurieVerde.ro

1