Cresc, ghemotocesc!

Cresc, ghemotocesc!

La povesti de ghemotoci: Despre Reggio Emilia


Dragii nostri ghemotoci, si luna aceasta va asteptam la povesti, tot intr-o joi, doar ca la inceput de luna, intr-o casa noua si cu o tema foarte interesanta! Dar asa cum stiti, noua ne plac schimbarile, pentru ca ele ne ajuta sa crestem si sa ne dezvoltam frumos!


Si tocmai despre dezvoltare vom vorbi de aceasta data, mai exact despre filozofia Reggio Emilia! In ultima vreme auzim vorbindu-se foarte mult in jurul nostru despre sisteme educationale alternative, despre beneficiile lor , iar noua, parintilor (de) ghemotoci, ne place sa fim informati pentru a le oferi copiilor nostri o dezvoltare optima, atat din punct de vedere emotional, cat si intelectual.




Tocmai de aceea invitata speciala a acestei editii este Andrada Militaru, directoarea singurei gradinite si scoli din tara, inspirate din filozofia Reggio Emilia- Scoala Explore 100. Pentru ca este mai degraba o filozofie, bazata pe principii precum: cele o suta de limbaje ale copiilor,  potentialul innascut al acestora, relatia copiilor cu ceilalti si cu mediul inconjurator, invitata noastra ne va ajuta sa le intelegem mai bine si ne va spune cum le putem pune in practica inca de acasa, si mai apoi la gradinita si la scoala.

Vom vorbi de asemenea despre activitatile specifice acestei abordari, despre rolul educatorului, dar si al parintelui si mai ales despre beneficiile pe care le vor avea ghemotocii nostri daca alegem Reggio Emilia!

Speram ca v-am facut curiosi, asa ca va asteptam alaturi de noi cu intrebari si idei legate de educatia alternativa, la o noua editie La povesti de ghemotoci!

Intalnirea va avea loc, joi, 6 noiembrie, ora 18.30 la Funny Land (Str. Agricultori, nr.54A, sector 2).

Participarea este gratuita, insa este necesara o CONSUMATIE MINIMA de 5 lei, in cadrul evenimentului!

Pentru inscriere, va rugam sa ne trimiteti un e-mail pe adresa: euparinteghemotoc@gmail.com !


Va asteptam impreuna cu toata familia, pentru ca v-am pregatit si un atelier special: Rembrandt Studio! Asadar in timp ce un parinte se informeaza, celalt se poate bucura alaturi de ghemotoc de o experienta creativa si relaxanta(detalii aici)!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Parteneri Media


GoKID – Activitati si evenimente pentru copii

Totul despre mame



BucurieVerde.ro

1