Cresc, ghemotocesc!

Cresc, ghemotocesc!

Blog de mamicie ghemotoceasca


Se afișează IMG_8444.jpg
Am intrat in al treilea an de ghemotocit si simtim nevoia unor transformari atat din interiorul nostru de mamici si ghemotoci specialisti, cat si din exterior, din relatia cu voi. Simtim nevoia de organizare si simplitate din partea noastra, de apropiere autentica si emotionala fata de voi si poate cel mai important sa ne orientam cu totii spre tendinta interioara de crestere.


Ce se intampla?

A aparut SITE-ul Eu, parinte ghemotoc in care veti gasi toate detaliile despre filozofia noastra de parenting, descrierea atelierelor, serviciile pe care vi le punem la dispozitie pentru dezvoltarea in ghemotoceala. Tot aici, saptamanal vom publica un articol pe o tema din parenting.

Va punem la dispozitie un nou instrument de crestere familiala: Consiliere Parentala Individuala, astfel incat vei avea atentia orientata exclusiv pe cresterea ghemotocului tau, in functie de programul tau.

Blogul se transforma in blog de mamicie ghemotoceasca. Adica, va vom impartasi din propriile noastre experiente cu cei mici si ca sa fim mai aproape de nevoile voastre, va provocam sa ne lansati intrebari saptamanale la care vor raspunde ambii ghemotoci specialisti, avand astfel doua perspective ale aceluiasi subiect.

Avem o noua adresa de mail: office@euparinteghemotoc.ro!

Cam atat deocamdata! Asteptam feedback-urile si propunerile voastre pentru a creste armonios impreuna!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Parteneri Media


GoKID – Activitati si evenimente pentru copii

Totul despre mameBucurieVerde.ro

1