Cresc, ghemotocesc!

Cresc, ghemotocesc!

La povesti de ghemotoci: Despre atingere, masaj si gimnastica bebelusului

O noua luna, o noua tema, o noua intalnire La povesti de ghemotoci!
Joia aceasta va propunem sa abordam un subiect delicat, senzorial, dar extrem de important pentru dezvoltarea ghemotocului.



Atingerea bebelusului, stimularea prin masaj si gimnastica, si-a dovedit beneficiile, atat la nivel emotional, cat si fizic , inca de demult. Cu zeci de ani in urma era numita “frectie” sau “trasul la baie”, cand de obicei nasa bebelusului sau o persoana mai in varsta si cu experienta masa ghemotocul in timpul baitei si dupa. In prezent masajul si gimnastica sunt practicate in centre dedicate, sub supravegherea si indrumarea specialistului, si continuate acasa, dupa reguli si tehnici bine stabilite.

Pentru a avea si noi aceste informatii corecte si complete, vom avea alaturi un specialist: Cristina Toma, kinetoterapeut in cadrul centrului Pravalia Parintilor.

Alaturi de invitata noastra vom afla de ce este important masajul/gimnastica bebelusului, de cand este indicat sa incepem exercitiile, precum si ce este/nu este permis atunci cand facem masaj ghemotocului. Vom discuta desigur si beneficiile pe care masajul le are asupra dezvoltarii fizice si fiziologice a bebelusului, dar si cat de importanta si necesara este atingerea pentru o dezvoltare emotionala armonioasa.

Va asteptam asadar, la cea de-a saptea editie La povesti de ghemotoci,  pe  28 noiembrie ora 18.30 la Crayon Club (Intr. Mieilor nr. 17-21).

Intrarea este libera, dar va rugam sa ne trimiteti un mail de inscriere pe adresa:
euparinteghemotoc@gmail.com, pentru a va rezerva locul!

Ne vedem joi!


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Parteneri Media


GoKID – Activitati si evenimente pentru copii

Totul despre mame



BucurieVerde.ro

1