Cresc, ghemotocesc!

Cresc, ghemotocesc!

La povesti de Craciun cu ghemotoci

Pentru ca nu puteam sa lasam luna decembrie sa treaca fara o ultima intalnire “La povesti de ghemotoci” din 2013, ne-am gandit sa facem chiar mai mult decat atat, o editie speciala pe care am numit-o “La povesti de Craciun cu ghemotoci”.
V-am pregatit momente frumoase alaturi de invitatii nostri, care ne sunt prieteni dragi. Asadar, de lectura si atmosfera de sarbatoare se va ocupa actrita Oana Radu, care ne va citi povesti si versuri de Craciun. Cartile ni le pune la dispozitie  Dana Ivan Paunescu, fondatoarea www.bebelibrarie.ro.  Ana-Maria Hodoiu, creatoarea ZooLoonatic, ne va ajuta sa cream cele mai frumoase decoratiuni pentru bradul de anul acesta: ghemotoci de agatat. Iar noi, ghemotocii specialisti Nicoleta si Ioana, ne vom lua foarte in serios rolul de bucatari si va vom pregati  ceva bunatati de sarbatoare.

Astfel, inainte de vacanta, va invitam sa ne bucuram pentru anul ce se incheie si de-a lungul caruia ne-am facut multi prieteni dragi, alaturi de care ne-am facut mai mari si mai intelepti poate.

Si, pentru ca ghemotocii sunt creativi si surprinzatori, va lansam de data aceasta si o provocare: tinutele ghemotocilor mari si mici vor fi accesorizate cu un element de sarbatoare! Lasati-va imaginatia sa prinda forma si culoare!

Va asteptam la o seara de poveste, sa ghemotocim ca-ntre prieteni!

Pe 20 decembrie, ora 18.30  la Crayon Club (Intr. Mieilor nr. 17-21).

Intrarea este libera, dar va rugam sa ne trimiteti un mail de inscriere pe adresa: euparinteghemotoc@gmail.com! Locurile sunt limitate!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Parteneri Media


GoKID – Activitati si evenimente pentru copii

Totul despre mameBucurieVerde.ro

1