Cresc, ghemotocesc!

Cresc, ghemotocesc!

Baby Brainiac sau Bebe Cerebral

Te-ai intrebat vreodata de ce sa ii cumperi ghemotocului tau jucarii din diverse materiale sau care scot diverse sunete? Te-ai intrebat ce abilitate ii dezvolta acea jucarie? La fiecare etapa ai observat cum anumite jocuri ii dezvolta anumite abilitati si ai vrea sa stii care este mecanismul, pentru a-l putea repeta? Te-ai intrebat ce activitati ai putea face cu ghemotocul tau pentru a ii exersa sau dezvolta si abilitati la care este mai putin priceput? Ai observat ca are o inclinatie deosebita catre anumite activitati si te intrebi cum ai putea sa il ajuti sa isi exerseze si mai mult aria respectiva?


Daca raspunsul la intrebarile de mai sus este da, atunci esti in locul potrivit, la momentul potrivit! Cum asa?
Foarte simplu! Rapsunsurile la intrebarile de mai sus tin de stimularea si exersarea celor doua emisfere cerebrale, si, tinand cont de principiul, daca stimulam, atunci sa o facem “cu cap”, va prezentam atelierul: Brainiac Baby sau, mai pe romaneste, Bebe Cerebral!
Timp de o ora si un sfert ghemotocii nostri se vor bucura de activitati interesante, menite sa le dezvolte anumite abilitati prin exersarea ambelor emisfere cerebrale, iar noi parintii de ghemotoci vom invata cum se dezvolta conexiunile cerebrale, care sunt activitatile specifice fiecarei emisfere cerebrale , cum sa alegem jocurile si jucariile in functie de aria pe care vrem sa o dezvoltam! Dar nu va spunem mai multe, ci va asteptam sa experimentati chiar voi, caci asa are loc dezvoltarea!
Noua ne place sa fim multi, dar si eficienti, asa ca locurile la acest atelier sunt limitate la 8 participanti( diade parinte+ghemotoc), pentru ca fiecare ghemotoc sa se poata bucura de activitati!

Atelierul va avea loc  joi, 19 martie. 
Organizam doua grupe:
ora 16.00-17.00 - Pentru parintii cu ghemotoci intre 1 luna si 12 luni!
ora 18.30-19.30 - Pentru parintii cu ghemotoci intre 1 an si 2,6 ani!


Costul atelierului este de 80 lei/participant! Pentru fanii de ghemotoci costul este de 60 lei!

Inscrierile le asteptam pe adresa noastra de mail: euparinteghemotoc@gmail.com! Locatia va fi anuntata ulterior, celor inscrisi!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Parteneri Media


GoKID – Activitati si evenimente pentru copii

Totul despre mame



BucurieVerde.ro

1