Cresc, ghemotocesc!

Cresc, ghemotocesc!

Mami, eu ce simt?

Cand vorbim despre primii ani de viata, vorbim despre dezvoltare emotionala, comunicare la nivel emotional, sanatate emotionala! Totul se invarte asadar in jurul emotiilor, iar inceputul de drum este cu atat mai important!

De ce? Pentru ca emotiile sunt esentiale in viata noastra, pentru ca nu putem trai fara a simti, dar mai ales pentru ca emotiile sunt baza pentru o dezvoltare sanatoasa si armonioasa!

Pentru a le oferi aceasta baza solida ghemotocilor nostri este nevoie sa le recunoastem emotiile pentru a le putea numi, sa le intelegem pentru a le putea raspunde, sa le acceptam pentru a le putea gestiona noi insine si, mai apoi, sa-i putem invata si pe ei cum sa se descurce cu ele.

Te invitam, asadar, la un nou atelier, cu si despre emotii, pentru a mai pune o caramida la dezvoltarea ghemotocului tau, a relatiei dintre voi, dar si a propriei tale dezvoltari!

Si, pentru ca aceasta luna este ea insasi una plina de emotii si de surprize, v-am pregatit si noi una: fiecare participant va primi cadou cartea Sunt copil, cum ma simt?, a Corinei Bimbasa!

Ne intalnim sambata,  18 aprilie,  la ora 10.30, timp de o ora si jumatate.
Costul atelierului este  80ron/participant! Fanii de ghemotoci platesc  60 lei!

Locatia va fi stabilita in functie de numarul de participanti si anuntata ulterior celor inscrisi!

Asteptam inscrierile voastre pe adresa euparinteghemotoc@gmail.com sau la numerele 0721254119, 0744831508.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Parteneri Media


GoKID – Activitati si evenimente pentru copii

Totul despre mame



BucurieVerde.ro

1