Cresc, ghemotocesc!

Cresc, ghemotocesc!

La povesti de ghemotoci: Eu ghemotocesc! Tu?

Iata ca a sosit momentul pentru prima intalnire "La povesti de ghemotoci”  din 2015! La inceput de an va invitam la o poveste speciala, o poveste la care construim zi de zi, clipa de clipa si ne dorim sa o construim din ce in ce mai bine!

Povestim despre a fi mama, despre dezvoltare personala, despre cum sa gasim echilibrul, povestim despre ”eu ghemotocesc” ! Asadar noi, ghemotocii specialisti Nicoleta si Ioana, va vom prezenta acest nou concept: ce inseamna, de unde vine si mai ales cum ne reprezinta pe fiecare in parte!


Ghemotocesc este despre dezvoltare personala, despre mamicie, despre a oferi un model de viata copilului! Pastram, astfel, filozofia Eu, parinte ghemotoc, adaugandu-i un model de a fi, pe cat de general, pe atat de personal, dupa cum veti vedea!

V-am facut curiosi? Atunci, haideti sa descoperim impreuna ce inseamna a GHEMOTOCI!

Va mai spunem doar atat: avem si un cadou surpriza pentru cine “ghemotoceste”!

Ne vedem joi,  29 ianuarie, ora 18.30, la Crayon Club ( Intr. Mieilor, nr. 17-21, sector 2). 

Participarea este gratuita, insa este necesara o CONSUMATIE MINIMA de 5 lei, in cadrul evenimentului!

Pentru inscriere, va rugam sa ne trimiteti un e-mail pe adresa:euparinteghemotoc@gmail.com ! Locurile sunt limitate la 15 si vor fi ocupate pe principiul primul venit, primul servit! Sunt eligibile pentru participare persoanele cu ghemotoci in burtica sau cu varsta cuprinsa intre 0 si 2,5 ani!

In timp ce mamicile  descopera ce inseamna “a ghemotoci” si lucreaza in planul dezvoltarii personale (da, avem si parte practicaJ), taticii pot participa cu cei mici la Brancusi Studio- atelier de modelaj in coca. Toate detaliile aici: http://euparinteghemotoc.blogspot.ro/2014/10/bracusi-studio-1-26-ani.html.


Eu ghemotocesc! Tu?

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Parteneri Media


GoKID – Activitati si evenimente pentru copii

Totul despre mameBucurieVerde.ro

1